Mijn opleidingen

CPP Strategische Loopbaanontwikkeling, MBA, Open Universiteit Oplossingsgericht werken, Arbeidspsychologie Amsterdam Provocatief Coachen, IEP Nijmegen Senior Leergang, Train de trainer, Randstad HRS NLP Practitionersopleiding, IEP Nijmegen Post-HBO Cursus Loopbaanbegeleiding, Hogeschool IJsselland te Deventer HBO Studie- en Beroepskeuze, Academie Mens en Arbeid te Tilburg

Vanaf 2006 ben ik gecertificeerd via het Career Management Institute (CMI). Daarnaast ben ik lid van het Noloc (Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs en Carrièrecoaches).

Wat zeggen mijn klanten?

Anja Buitenhuis
Anja BuitenhuisMedew. fin. adm.

Annelies is een rustig persoon die mij stapje voor stapje begeleid heeft in het zoeken naar een nieuwe baan. Ze stemt haar plan af op de persoon die ze voor zich heeft. Ik heb de begeleiding als zeer plezierig ervaren en het heeft mij zeker geholpen in het vinden van een nieuwe, leuke baan.

Andries Mulder
Andries MulderRector

Annelies heeft gedurende een jaar als mobiliteitsadviseur vele medewerkers van het Baudartius College van advies gediend, begeleid en gecoacht. Annelies is doortastend, resultaatgericht en efficiënt. Zij ziet voor iedereen kansen en mogelijkheden en heeft een sterke en plezierige persoonsgerichte aanpak. Mede door de deskundige en krachtige inzet van Annelies heeft de organisatie binnen een jaar de reorganisatiedoelstellingen cq personeelsreductie behaald.

Christel de JongYogadocent

Ik heb Annelies leren kennen bij Randstad. Ze was mijn coach tijdens mijn outplacement traject. Ze is een fijne, menselijke coach. Ik knapte altijd erg op van de coachingsgesprekken. Kon bij haar mijn emoties uiten en soms gaf ze me een zetje wanneer ik dat nodig had. Ik kan jullie haar van harte aanbevelen. Echt een coach die met hart en ziel werkt.

Patricia van ZijlMedewerker kinderopvang

Verfrissende begeleiding; CV op-to-date maken, alles in een nieuw jasje gestoken; hippe kleuren, pasfoto.
T.a.v. mijzelf: mijn kwaliteiten daadwerkelijk als kwaliteiten leren zien, ondanks dat ze voor mij zo gewoon zijn.

Femke BakkerFinancieel medewerker

Dank je voor je:
- no-nonsense aanpak,
- kritische betrokkenheid,
- steun en vertrouwen.

Ik ga graag de diepte in, heb een groot inlevingsvermogen en kan op een respectvolle manier confronterend zijn. Ben je op zoek naar meer plezier in je werk?
Wil je op zoek naar een volgende stap in je loopbaan?

Verder praten?

Kalender

februari 2024
M D W D V Z Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829